Mijn huisje, Uncategorized

Trap

Nieuwe berichten onderaan….
2020

Mijn trap is echt een horror trap. Er zat een dikke laag lijm op en ook nog een lading verf. Ik heb eerst cola geprobeerd, maar dit loste de lijm niet op. Daarna de verfbrander geprobeerd. Hier kreeg je een vieze bende van en het werkte amper. Daarna heb ik een pot lijm afbijt gekocht en dit erop gesmeerd.

Na het smeren heb ik er aluminium folie overheen gedaan en dat een tijd laten zitten.

Zoals je kunt zien werkte dit super. De lijm ging er erg makkelijk af. Maar je ziet er nog wel verf onderzitten. Ik heb de trap geschuurd maar dit haalde de verf er niet af.


Maar moet zeggen dat ik toen wel even klaar was met de trap. Mijn handen deden er pijn van en had blaren op mijn handen.

28-01-2021
Ik ben vandaag maar weer begonnen met de trap. Ik heb 1 tree ingesmeerd met verf afbijt. Hopelijk krijg ik de treden zo kaal.

Na een half uur is de verf er redelijk af te krijgen. Dus heb ik besloten alle treden in te smeren

Ik heb nu een tijdelijk zilveren trap haha. Nu maar een tijd wachten en dan afkrabben. Hopelijk gaat het net zo makkelijk als met de lijm.

Tussendoor even proberen op de tree die ik als eerste heb ingesmeerd of het los wil laten. Heb hem nog maar een keer ingesmeerd en afgedekt.

De verf wil er niet in 1 keer af. De voorste rand wil prima, maar de achterste rand helaas niet. Heb de onderste 3 treden afgekrabd en maar weer opnieuw ingesmeerd. Morgen maar weer verder.
Liefs, Marieke

29-01-2021
Vanochtend weer begonnen met afkrabben. Maar het geweldig ging het niet. Dus heb ik mijn vader gebeld om te vragen of je die krabbers ook kon slijpen. Dus op naar mijn vader en hij heeft ze geslepen. Moet zeggen dat het een stuk beter gaat.

Ik heb 6 treden zo goed als af heb. Er zitten nog wel wat restjes op, maar die haal ik er met de verfbrander er wel af. Ik moet nog werken, waardoor ik dus vroegtijdig ben gestopt.

Morgen de laatste treden
Liefs, Marieke

30-01-2021
De trap is zo goed als kaal. Er zitten op de bovenste 3 nog redelijk wat resten, maar ik heb door de afbijt barstende hoofdpijn. Dus alle ramen open, Afval met afbijt resten en verf weggegooid, diffusers aan en nu maar even wachten met de trap. De laatste resten wil ik verwijderen met een verfbrander en een krabber. Hopelijk krijg ik het hier ook mee af.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.