Uncategorized, Wie ben ik

Wie ben ik..??

Ja, wie ben ik eigenlijk.

Ik ben Marieke, ik ben 32 jaar, woon in Neede samen met mijn 2 husky’s Akira en Demon. Sinds 14 april 2021 heb ik een vriend genaamd Arjan. Heel toevallig wonen we naast elkaar, dus eigenlijk zijn we ook altijd samen. Ik heb gescheiden ouders die allebei hertrouwd zijn en ik heb 1 broer. Hij is jonger dan ik, maar hij is een stuk langer dan dat ik ben. Ben gek op lekker eten en ik lust best veel. Dat krijg je als je vader kok van beroep is. Ik mag graag dingen proeven, maar insecten enzo hoef je me niet voor te schotelen.

Met de honden mag ik graag in de koude maanden met de step op pad. Honden ervoor en gaan met die banaan. De laatste paar jaar moet ik eerlijk toegeven dat we dat niet gedaan hebben. Wordt toch tijd dat we dat weer gaan oppakken. Zowel de honden als ik vinden het heerlijk.

Ik ben ik,
Ik ben niet volmaakt,
Ik ben niet perfect,
Maar zo ben ik,
Ik weet wie ik ben,
En ik weet wat ik wil,
Soms ben ik een prater,
Soms ben ik heel stil,
Om mij te leren kennen,
Moet je dit kunnen leren,
Ik ben wie ik wil zijn,
En zo moet je mij maar accepteren..!!

In deze rubriek kun je dingen vinden die bij mij horen, wat ik leuk vind en waar ik van houd.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

 1. Heyyy Blogger
  Leuk dat je lekker bezig bent met je nieuwe website.
  Schrijven heeft mij vaak geholpen in tijden dat het niet zo meezat in het leven, je kunt alles kwijt in wat je schrijft.
  Natuurlijk hoeft niet iedereen alles te lezen wat je schrijft maar het geeft vaak helderheid tussen je oortjes.
  Wat je ook schrijft, hoe je ook schrijft of wat je ook doet in je leven, ik ben trots op je en zal dat ook altijd blijven.
  Je bent een goed mens en laat je nooit door iemand anders wat anders vertellen1
  Ik zeg ga vooral door met schrijven en posten van blogs, ik kom zo nu en dan wel even binnen wippen op je nieuwe website om het te lezen.

  Je Lieve Vader XxX

  1. Marieke zegt:

   Hallo lieve vader van mij,
   Ik doe mijn best, het is nog lang niet perfect maar dat duurt ook nog wel even.
   Het begin van de teksten schrijven is moeilijk, maar sommige dingen gaan best snel.
   Als je maar eenmaal aan het schrijven bent.
   Tot nu toe vind ik het erg leuk om te doen
   Hou ook van jou
   liefs je dochter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.