Blog, Uncategorized

Plannen 2021

09-01-2020
Eind vorig jaar heb ik plannen gemaakt voor dit jaar.
Ik wil de trap afmaken, maar wat ik vooral wil is met de tuin aan de slag. Ik mis de moestuin en die komt er ook wel weer. Alleen niet zo groot als wat hij was. Ik had altijd zoveel groente, dat ik veel mensen hiervan kon voorzien. Ik vroor nog wel eens wat in, maar helaas ging de diepvries stuk, waardoor ik mijn volledige voorraad zelf gekweekte groente kwijt was.

Ik wil een paar vierkante meter moestuin bakken. Waarvan er 1 met een kas die erover, zodat ik ook tomaten kan kweken. Maar eerst moet de tuin leeg, er ligt nog veel rommel wat naar de stort moet. Daarna de tuin glad trekken en een terras straten. Nu ben ik hier niet zo goed in, maar dat valt wel te leren. Mijn vorige moestuin had ik ook zelf bestraat en ik vond dat het er nog wel netjes in lag.

Daarna wil ik nog iets van plantenbakken met bloemen. Ik had al zitten te denken om rondom het terras verhoogde plantenbakken te maken. Maar dat moet ik nog even bekijken.
Eerst maar zorgen dat de basis is goed is.
Rommel weg en alles glad trekken.

Ik kan niet wachten tot het voorjaar,
Dan ga ik beginnen, het is me nu nog te koud.
Ik zal foto’s maken en ze tussendoor hier plaatsen.

Liefs, Marieke

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. lekkers uit eigen tuin, onbespoten en vers!

    1. Marieke zegt:

      Verser als dat kan niet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.