Blog, Uncategorized

Website

Nieuwste gedeelte onderaan.

15-01-2021
Een website maken vind ik niet erg makkelijk. Teksten schrijven gaat wel steeds beter gelukkig.

Ik maak mijn website met WordPress. Nu probeer ik de menu’s te maken, maar dit lukt me niet zoals ik dat wil. Dus ik denk dat ik maar even op google moet gaan struinen hoe ik dit ga oplossen.

De menu’s die ik nu wil maken zijn Wie ben ik, Blogs en Honden. In de toekomst komen er vast nog wel meer menu’s bij, maar voor nu is dit wel even genoeg. 2 staan van de 3 staan er al, maar als je daar op klikt dan gaat Blogs naar het hoofd menu en Wie ben ik wel naar het artikel. Dus daar moet ik nog even mee aan de slag.

Liefs, Marieke

20-01-2021
Mijn thema ondersteund maar 2 menu’s.

Daar is niks mis mee. Maar het lijkt me dat ik wel meerdere dingen daar in kan zetten. Helaas lukt het me nog steeds niet. Mocht er iemand een idee hebben dan hoor ik het graag.

Liefs, Marieke

21-01-2021
Yes, de menu’s staan erin. Mijn lieftallige broertje heeft me geholpen.
Dank je wel broertje…

Liefs, Marieke

30-01-2021
Het gaat gelukkig een stuk beter met de website. Ik heb al meerdere hoofdstukken en ook meerdere blogs geschreven. Het schrijven gaat me ook een stuk beter af gelukkig. Ik vind het leuk om te doen.
Liefs, Marieke

14-02-2021
Ik moet zeggen dat ik best al vooruitgang boek met het maken van mijn website. Het gaat niet hard, maar elk stapje is er 1. Heb al een aantal blogs gedeeld en heb al een aantal concepten waar ik nog mee aan het schrijven ben. Ik zeg, keep up the good work.
Liefs, Marieke

05-05-2021
Het is niet perfect, maar het word wel steeds beter. Elke keer veranderd er wel wat op mijn website. Kwa design staat het momenteel stil, kwa blogs komt er elke keer wel wat bij en soms word er nog wat aangepast. Ik schrijf niet wekelijks wat, soms kost het me wat moeite om wat te schrijven. De ene keer dan is het een waterval aan woorden en zo komt er geen woord in mij op. Toch vind ik het nog steeds leuk om te doen en daarom ga ik er ook gewoon lekker mee door.
Liefs, Marieke

23-06-2021
Ik ben al een tijdje niet met mijn website bezig geweest. Wat ik de tussentijd wel heb gedaan is een website bouwen voor mijn vriend zijn bedrijf. Dit niet via WordPress maar via jouwweb. Ik kende het niet maar het is wel makkelijk bouwen, alleen na mijn mening heb je daar veel minder opties dan via WordPress. Bij WordPress moet ik wel meer zoeken na hoe je bepaalde dingen bouwt. Maar uiteindelijk ga ik dat vast wel leren.
Liefs, Marieke

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.