Blog, Uncategorized

Klussen

28-01-2021
Door de corona maatregelen is er niet veel te doen buiten de deur (buiten huis en tuin om). Winkels zijn dicht, ze raden aan om zoveel mogelijk thuis te blijven en zo is er nog een hele waslijst.
Nu regent het buiten en is het voor mij niet echt weer om te tuinieren. Dus daarom heb ik maar besloten om te gaan klussen.
Ik ben niet de beste klusser ter wereld, maar ik red me prima. De dingen die ik niet weet die zoek ik op of ik vraag hulp aan mijn vader.
Deze week ben ik begonnen met de waskamer en de trap. Maar er staan nog meer klussen op de planning. Ik wil de slaapkamer nog schilderen. 1 muur had ik al gedaan. Die was blauw maar is nu leem groen. De 3 witte muren moeten nog. Ook wil ik de logeerkamer nog opnieuw schilderen en verder nog wat deuren en deurposten. Ook wil ik boven de ramen in de deuren afplakken zodat er geen licht meer door kan.

Met andere woorden ik heb nog zat te doen. Ik hoef me in elk geval niet te vervelen.
Liefs, Marieke

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.