Uncategorized, Wie ben ik

Eten

Ik houd van lekker eten en wie niet. Als je iets niet lekker vind zul je dit minder snel eten. Mijn vader is kok en we moesten daarom alles proeven. Daar was ik niet altijd blij mee natuurlijk, want sommige dingen wil ik gewoon niet proberen. Vooral niet als je vader thuis komt met (per ongeluk) een zelf aangereden haas, die je dan aan zijn achterpoten in de keuken ziet hangen boven de wasbak. Die daarna gestroopt word, open word gesneden om de ingewanden eruit te halen en vervolgens verder word geslacht. Dit is ook een herinnering die ik niet snel zou vergeten. Ik moet zeggen dat ik hem niet lekker vond smaken. Ik houd niet zo van haas.

Favoriete eten
Momenteel is mijn favoriete eten sushi. Wel met sojasaus en zonder wasabi, want ik houd namelijk niet zo van scherp eten. De gember laat ik ook altijd liggen.
Ik heb ook al eens een aantal keren zelf sushi gemaakt. Ze waren niet perfect maar ik vond ze lekker.

Wat ik niet lekker vind
Er zijn meerde dingen die ik niet lekker vind. Rauwe witlof, rolmopsen, haas, gekookte prei met een papje, inktvis,

Wat ik niet zou willen proberen
Ik zou geen insecten willen proberen. Er zijn mensen wie het erg lekker vinden, maar ik sla het graag over. Het oog wil ook wat en ik vind insecten er nou niet echt appetijtelijk uit zien.

Dingen waar ik niet tegen kan
Het zijn er niet veel, maar ik kan niet tegen rauwe appel. Hier krijg ik aften van in mijn mond. Ook fruit wat nog niet helemaal rijp is ben ik niet zo gek op, mijn mond gaat hier namelijk van tintelen. Ik heb verder gelukkig geen voedsel allergieën (gelukkig).

Ik houd er van om nieuwe dingen proberen te maken in de keuken. Nu doe ik dit niet zo vaak, omdat ik alleen ben en ik niet graag mega uitgebreid voor mezelf kook. Vaak is het dan veel te veel en dan is de diepvries al snel vol met bereid voedsel. Vind het namelijk zonde om voedsel weg te gooien, terwijl je het prima kunt eten nadat het ingevroren is geweest.
Nou moet ik zeggen dat ik kokkerellen met mijn vader of Marlies ook super leuk vind. Het is gezellig en je hebt meerdere monden wie het kunnen opeten. Ook vinden hun het leuk om nieuwe dingen te proberen. Dus dat komt goed uit.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.