Honden, Uncategorized

Sneeuwstorm

07-02-2021
Ohw wat zijn de honden en ik blij. Er is een sneeuwstorm waardoor er een dik pak sneeuw ligt. Ook ziet het er na uit dat die voorlopig ook nog niet weg is. Akira vind het zo fijn dat ze niet eens meer naar binnen wil. Als ze buiten is gaat ze steeds in de sneeuw liggen en ligt ze rustig om zich heen te kijken. En natuurlijk heb ik een lading foto’s gemaakt van ze.

Het nadeel aan zon pak sneeuw is wel dat ik nu niet kan fietsen of met de scooter op pad kan. Dus mocht ik ergens heen willen of als ik moet werken dan moet ik lopend door de sneeuw. Ik moet zeggen dat het wel erg vermoeiend is. Ik zak steeds in de sneeuw, als je van de stoep afstapt en de straat opgaat zak je tot je knieën erin en ik heb niet zo veel profiel onder mijn schoenen waardoor ik steeds glij. Na zon wandeling ben ik lichamelijk helemaal kapot.

Hier zijn dan de foto’s van de honden in de sneeuw. Het zijn er een beetje veel.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.