Uncategorized, Wie ben ik

Apple…

Mijn favoriete merk is apple. Ik heb andere merken telefoons gehad, maar die pasten niet bij mij. Het nadeel wel is dat apple niet goedkoop is.
Ik moet zeggen dat ik al een hele verzameling heb. Dit is wat ik in gebruik heb.
– IPhone 8 (rosé goud)
– AirPods 2
– IPad (een oudje)
– Apple watch 4 nike editie (zilver)
– MacBook Air 2019 (space grey)
– Apple TV 3de generatie
– Apple TV 4K

Ik heb ook nog 2 oude iPhones liggen die nog naar mijn broertje zijn verzameling gaan. Ook heb ik nog een oude iPod liggen maar deze gebruik ik niet. Verder heb ik de Magic Mouse van mijn vader in bruikleen. Hij gebruikt hem niet en ik vind het wel prettig een muis bij mijn MacBook te gebruiken. Het voordeel van deze muis is dat hij automatisch Connect zonder gebruik van een usb poort. Ik heb namelijk maar 2 usb-c thunderbolt poorten in mijn MacBook.

Elk jaar kijk ik naar meerdere apple events. Zo heb je een software event waar het gaat over software, dit is meestal in maart/april. En het hardware event waar de nieuwe producten worden aangekondigd. Dit is altijd in september. Elk jaar komen er dus nieuwe producten op mijn wensenlijstje. Nu zijn sommige van mijn apple producten echt wel toe aan vervanging. Dus hard sparen en dan hopelijk in september/oktober een nieuwe iPhone kopen. Die is namelijk het hardst toe aan vervanging.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.